Meer weten?

Neemt u dan contact met ons op via info@farmedvisie.nl.

Vacature

In verband met de groei van onze activiteiten zijn wij op zoek naar:

Een Supportdeskmedewerker (M/V)
met interesse voor de zorgsector en medicatieveiligheid

FarMedvisie is een innovatief ICT-bedrijf dat zich richt op de zorgsector. FarMedvisie is ontwikkelaar van FarMedRx: een toekomstgericht, elektronisch voorschrijf- en  medicatiebewakingssysteem, dat op basis van een beveiligde internetverbinding functioneert. Onze klanten zijn Nederlandse zorginstellingen, vooral verpleeghuizen en GGZ-instellingen.

De functie
De taken bestaan onder andere uit: het oppakken en administreren van gebruikersvragen die voornamelijk per e-mail binnenkomen in een helpdesksysteem, communiceren met de klant om extra informatie te verkrijgen en oplossingen voor te leggen, samen met de ontwikkelaars zoeken naar de achterliggende oorzaak van problemen, bewaken van de voortgang en het maken van rapportages en ideeën genereren voor betere procedures. Daarnaast ben je betrokken bij test- en documentatiewerkzaamheden. Het testen van nieuwe functionaliteit is een belangrijk onderdeel van de werkzaamheden.

Jouw kwaliteiten
Wij zoeken iemand met interesse voor ICT en de gezondheidszorg. Ervaring als ICT helpdeskmedewerker, farmakundige en kennis van medische terminologie is een pre. Je hebt een goed analytisch vermogen en je vindt het leuk om te ‘graven’ naar de oorzaak van een probleem. Je kunt goed inschatten wanneer het tijd is om een probleem over te dragen.
Daarnaast:
– heb je een HBO-opleidingsniveau
– ben je communicatief, gestructureerd, leergierig, nauwkeurig en heb je een verantwoordelijkheidsgevoel
– kun je goed samenwerken, maar werk je ook graag zelfstandig
– kun je snel schakelen in een dynamische werkomgeving

Wat bieden wij?
Bij FarMedvisie werk je in een enthousiast team, in een informele omgeving zonder bureaucratie. Je krijgt de ruimte om zelf bij te dragen aan de verdere ontwikkeling van procedures voor jouw taakgebied. Plezier in je werk is belangrijk voor ons. Je krijgt een goed salaris dat past bij je kennis en ervaring en we hebben prima arbeidsvoorwaarden. Het gaat om een functie van 24 – 40 uur, in ieder geval voor de hele donderdag en vrijdag.

Past dit bij jou? Dan willen we graag met jou kennis maken!

Mail jouw motivatie en CV naar Lisanne van der Linde, lisanne@farmedvisie.nl.

FarMedvisie BV, Houttuinlaan 12, 3447 GM, Woerden, telefoonnummer 088 – 12 30 700

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.